Sunday, Nov. 19, 2017

Keşan İlçe Sağlık Müdürlüğü Dr.Gülden YÖRÜTEN Meme Kanseri Projesi

30 Aralık 2012

Keşan İlçe Sağlık Müdürlüğü Dr.Gülden YÖRÜTEN Meme Kanseri Projesi

Keşan İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından hazırlanan, Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı’nın 27/09/2012 tarih ve 431 sayılı Makam Olur’ları ile ;

Edirne İl Sağlık Müdürlüğü, Edirne Halk Sağlığı Müdürlüğü, Edirne Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği, Edirne KETEM Merkezi, Keşan Kaymakamlığı, Keşan Belediye Başkanlığı, Keşan Devlet Hastanesi Yönetimi, Özel Keşan Hastanesi Yönetimi ve Keşan Aile Sağlığı Merkezleri işbirliği ile İlçemizdeki tüm 40-69 yaş arası hedef kitle olan (14466)  nüfusa meme kanserinde erken teşhis ve tanı yöntemi olarak kullanılan Mamografi ile 2 yıl sürecek toplum tabanlı tarama yapılacaktır.